Nyx Artem és una companyia de teatre musical jove i emergent que pretén portar i apropar al públic obres originals i escrites en català. Està creada i composta pels i les nostres alumnes de la Naia Valdivia, la Clara Ribot, el Ferran Soler, la Núria Castells i el Ferran Valdivia.

El dia 19 de novembre, els i les nostres alumnes van inaugurar aquesta companyia de teatre, fent realitat el que feia temps que somiaven: realitzant la seva primera Nit d’art, és a dir, una nit de concert on es presentaven projectes actuals i futurs.

El pròxim 3 de desembre, es disposen a presentar-nos el seu projecte del curs: Pandora, en la seva segona Nit d’art. Un musical que vol desmuntar el mite clàssic, on es deixa a la dona com a culpable de tots els desastres de la humanitat. Una obra musical escrita i composta íntegrament per la nostra alumna la Naia Valdivia i protagonitzada per ella mateixa i la Clara Ribot, el Ferran Soler, la Núria Castells, el Ferran Valdivia (com a alumnes també de l’escola MTM) i la Cadí Rodríguez.

Per més informació sobre la segona Nit d’art, es pot consular en: https://voila.cat/events/nit-dart-2/

Molt orgullosos i satisfets de veure com el teatre musical mou passions, somnis i fa originar nous projectes musicals en mans del nostre alumnat.