Bàner curs intensiu de dansa

Un intensiu de dansa per aprofundir en la tècnica de diferents disciplines

Ballet Clàssic Manresa organitza un curs intensiu d’estiu de dansa clàssica a través del qual es muntarà una versió reduïda del ballet de Les Sylphides. 

Amb un programa altament complet de 40 hores de treball i dansa, els ballarins i les ballarines aprofundeixen en la tècnica clàssica i participen en el muntatge i procés complet de crear un ballet que representen al final davant de públic real.

Durant la formació, l’alumnat treballarà i participarà en el muntatge sencer del ballet, enriquint, ampliant i perfeccionant els coneixements de la tècnica clàssica, les seves aptituds artístiques i s’estudiaran altres característiques de Les Sylphides com la tendència romàntica del ballet, a través del vestuari, el gest, el pentinat, el maquillatge, etc.

A QUI VA DIRIGIT?

Curs intensiu de dansa especialment pensat per persones amb una bona base en formació de ballet clàssic i amb nivell d’1 any de treball de puntes.

Per persones externes a l’escola, caldrà tenir una reunió amb el director.

Si ets alumne/a de BCM, podran apuntar-se tot l’alumnat a partir de Ballet 3.

 

Intensiu de dansa 2023

Del 3 al 14 de juliol de 2023, en horari de tarda, de dilluns a divendres, de 16h a 20h. 

Les inscripcions ja estan obertes i atenció perquè si t’apuntes abans del divendres 26 de maig gaudiràs de 20€ de descompte!!!

 

Ballet neoclàssic

Àlbum de fotos

Vols més informació sobre el curs intensiu de dansa? Posa't en contacte amb nosaltres.

11 + 5 =