Ballet clàssic

Entenem la dansa com a forma d’expressió, de socialització, de mantenir el cos i la ment actius

Ballet Clàssic Manresa (BCM) compta amb grups de dansa jazz, dansa contemporània, claqué i de coreografies per a adults, com a complement a la seva oferta formativa.

El ventall d’opcions és ampli i permet gaudir d’activitats artístiques escèniques, tant si es té formació prèvia o no.

Tots els professors són ballarins que han format part de companyies professionals i que han arribat a la docència després d’una llarga trajectòria en escenaris internacionals.

classe de ballet

Grups de dansa per a adults

DANSA JAZZ

A la classe de dansa jazz, es treballen passos tècnics a través de diverses evolucions coreogràfiques i s’aprenen coreografies d’estils diferents. A més, es tenen molt en compte el treball de l’energia, els canvis de ritme, el control del cos, la connexió amb la música i l’expressió corporal.

Activitat per a majors de 16 anys.
Horari: dimarts, de 20.30h a 22.00h. 

 COREOGRAFIES PER ADULTS 

Les classes de coreografia per a adults es basen en la tècnica de la dansa jazz, però fa un enfocament especial al muntatge de coreografies de diversos estils amb la intenció de gaudir de la dansa en un ambient distès per canalitzar la mateixa expressivitat, fomentar la sociabilitat i mantenir-se físicament actiu.

No calen coneixements previs, sinó moltes ganes de ballar.

Activitat per a majors de 16 anys.
Horari: divendres de 20.30h a 22h.

CLAQUÉ

Les classes de claqué, també anomenat tap, parteixen d’una iniciació de l’estil de ball nord-americà, en què es mouen els peus rítmicament mentres realitza un sabateig musical.

Per joves i adults.

Horari: dilluns de 20.30h a 21.45h.

 

DANSA CONTEMPORÀNIA PER ADULTS 

Les classes en dansa contemporània, on es treballarà la tècnica a través del treball de terra, control i gestió del pes del cos, coreografia, treball en parelles i pautes d’improvisació on es potenciaran la creativitat i l’estil propi de cadascun dels alumnes.

Per joves i adults.

Horari: dimarts de 20.30h a 22h.

 

El nostre alumnat, el millor ambaixador

Les classes de coreos bàsicament són addictives. Són una injecció d’energia, de bon rotllo i de moviment.

És un moment de la setmana que només és per a mi. Mentre estic a classe no tinc temps de pensar en res més que no sigui gaudir del ritme, el ball i pensar cap a quina banda toca anar.

Mercè Madrueño Giménez

Alumna del grup de coreografies per a adults

Sóc de Lleida, vaig arribar a Manresa ara fa 8 anys. Vaig anar a MTM buscant una activitat que em permetés conèixer gent i socialitzar-me. I vaig trobar un ambient càlid i ple de bones persones.

Avui hi tinc bons amics amb qui comparteixo molt més que classes de dansa. Tècnicament, és una gran escola, amb bons professionals i un ambient de creixement sòlid  i amorós. Ho recomaria a tothom.

Judit Tahull

Alumna del grup de coreografies per a adults

M’encanta la dansa i a les classes de jazz trobo tot el que aquesta representa: treball, disciplina, esforç, passió, amor, diversió… A més, quan ballo els problemes del dia a dia s’esvaeixen i em sento molt feliç.

És una desconnexió total i una carregada de piles brutal.

Rusa Jiménez López

Alumna de dansa jazz

Àlbum de fotos

Vols més informació sobre les classes de dansa per a adults? Posa't en contacte amb nosaltres.

Activitat que m'interessa

5 + 14 =