Bàner protocol anti-covid

A MTM APRENEM LA MÚSICA

FENT-LA! 

Fem un pas endavant i obrim un nou bloc d’activitats musicals per completar i enriquir la formació de tot el nostre alumnat:

 

Llenguatge musical

Incorporem una nova assignatura dins la formació de teatre musical: el llenguatge musical.
Davant la importància de tenir coneixements bàsics de música i saber llegir una partitura, a MTM fem un pas endavant en completar la formació del nostre alumnat.

És una classe grupal per aprendre a llegir partitures i ser capaç d’interpretar les cançons de teatre musical que estàs treballant.

És un curs eminentment pràctic i molt dinàmic, ja que l’aprenentatge de la música va lligat al moviment. Treballarem la lectura de notes i ritmes, així com uns coneixements molt bàsics d’harmonia musical, que podrem aplicar després en les cançons del grup de teatre, i, si algú vol anar més enllà, provar-ho amb la guitarra o amb el piano.  

 

classe de ballet

Coral

· CORAL PER JOVES:

Es realitzarà un treball coral a veus, amb un repertori modern pactat amb els integrants de la coral, amb l’objectiu de fer actuacions i concerts. És una classe molt dinàmica on el moviment i la dansa hi estaran molt presents per poder desenvolupar uns concerts-espectacle de gran qualitat. Les actuacions seran acompanyades amb músics en directe. Hi haurà dues actuacions fixes per Nadal i per final de curs a l’espai escènic de l’escola, a part de totes les actuacions que surtin fora de l’escola.

Edat a partir de 12 anys.
Horari: divendres de 19.15h a 20.15h

· CORAL ABBA ADULTS:

Treball vocal on es cantarà repertori de cançons del grup musical ABBA. Depenent del nivell dels alumnes es cantarà a 2 o 3 veus i s’incorporarà el moviment i la dansa per poder crear un concert-espectacle de qualitat que es representarà a l’espai escènic de l’escola. Requisits: ganes de cantar, moure’s i passar-ho molt bé, compartint una estona de música en grup.

Horari: dimecres de 20.30h a 21.30h

 

classe de ballet
classe de ballet

Piano

Classes individuals o grupals de 2 alumnes per aprendre a tocar el piano d’una forma intuïtiva i pràctica.

No es requereixen coneixements de llenguatge musical, ja que s’aprendran de forma pràctica juntament amb l’aprenentatge de l’instrument.

La dinàmica de classe s’adaptarà als interessos de l’alumne, que poden anar des de tocar partitures modernes o clàssiques, fins a ser capaços d’acompanyar-se amb l’instrument mentre l’alumne/a canta, i pot anar lligat al treball que es fa a les classes particulars de cant.

També es treballarà a partir de l’harmonia clàssica o moderna per treballar la improvisació i la creació de música pròpia, treballant la part més creativa dels i les alumnes.

Periòdicament, s’organitzaran concerts i audicions per mostrar el treball realitzat.

 

Horaris a convenir i quadrar segons la disponibilitat de l’alumne/a i el professorat.  

classe de ballet
classe de ballet

Música Sèniors +60

Vine a cantar i moure’t al grup de Joves de Cor.

Curs grupal trimestral de 12 sessions per preparar un petit espectacle amb cançons de musicals amb representació final a l’espai escènic de l’escola.

Requisits: moltes ganes de cantar i bellugar-se, esperit jove, ganes de compartir i créixer artísticament.

Horari: Dijous d’11h a 12h matí

 

Notícies

Vols més informació? Contacta amb nosaltres:

2 + 13 =