El passat cap de setmana l’alumnat del grup de TM3 de l’escola ens va conquistar i emocionar amb l’estrena del musical «La Guerra del 53».

Un espectacle creat per tots i totes a través del qual ens van fer reviure la història dels 10 anys de la nostra escola de Manresa Teatre Musical (MTM) d’una manera molt emotiva i significativa, en format musical.

Una iniciativa molt bonica que va sorgir de la seva gran estima pel teatre musical, la qual va quedar més que demostrada a través de la representació d’aquest espectacle en 4 funcions diferents.

Un esdeveniment que també ha sumat un granet de sorra més en ajudar-los a fer realitat un propòsit molt important: viatjar junts a Londres per anar a veure Wicked (l’última obra treballada i representada per tot aquest grup).

Des de l’escola, us volem expressar que estem immensament orgullos@s de vosaltres per la gran capacitat de treball que teniu, la manera tan bonica de relacionar-vos entre vosaltres i, en especial, per veure que, sempre que tingueu un somni, el perseguireu fins a fer-lo realitat.

Gràcies per compartir amb nosaltres la vostra passió pels musicals. ❤️🖤❤️