La nostra alumna, Àngels Fusté, guanya el «Premi El Galliner de textos teatrals» dels Premis Lacetània per la dramatúrgia de l’obra «Golfes».

La història d’una okupació, inspirada en una amistat forjada al voltant del grup d’adults de la nostra escola de MTM, que cobrarà vida amb la interpretació de cinc amigues -totes elles alumnes- i amb la direcció en mans del nostre professor Jordi Gener.

L’estiu passat, les nostres alumnes de MTM, l’Àngels Fusté, la Sílvia Suñol, la Montse Segon, la Montse Sala i la Rosalia Jiménez van decidir fer un exercici de sinceritat i compartir records, neguits, il·lusions i expectatives. Entre riures, silencis i algunes cerveses, van anar posant paraules a idees, sentiments i vivències, alguns compartits, altres molt personals. Amb aquests ingredients, l’Àngels Fusté va cuinar un relat per explicar damunt d’un escenari.

Així va néixer «Golfes», una obra de teatre de text nascuda de l’amistat i la complicitat entre aquestes cinc dones, que va rebre l’atorgament dels Premis Lacetània per la valoració de l’interès i l’originalitat de la temàtica, l’agilitat en els diàlegs i la idoneïtat per a la posada en escena. En concret, el premi consistirà en lectura dramatitzada de l’obra o una residència tècnica de dos dies per fer una funció al Kursaal.

Per tant, ens trobem davant d’una obra de teatre de text que Fusté defineix com «una anada d’olla que va començar el juliol amb uns riures compartits, que mai no hauria escrit sense les seves amigues» i que des del passat setembre està prenent forma amb totes cinc assajant i dirigides pel nostre professor de MTM, Jordi Gener, ja que
amb aquest premi, «Golfes» agafa volada i tindran l’oportunitat de representar-la a la sala petita del Kursaal.

Des de l’escola, ens sentim molt orgullos@s i feliços per tots/es vosaltres.

Us ho mereixeu i us desitgem molts èxits!