El nostre alumne de MTM, el Ferran Soler, agafat per fer un dels personatges més joves de la família en l’obra de «L’aranya». 

Serà un dels artistes que formaran part d’una de les darreres obres per descobrir del teatre de Guimerà, que arriba per primera vegada al TNC, des del 30 de gener al 9 de març de 2025, amb dramatúrgia i direcció de Jordi Prat i Coll, i que, amb la voluntat de fer arribar les produccions del TNC arreu del territori de parla catalana, se n’anirà de gira després de les funcions a la Sala Gran.

Per la nostra escola, és un gran orgull veure com el nostre estimat alumne s’obre camí i troba oportunitats professionals en aquest món, esforçant-se i gaudint al màxim sobre els escenaris. 

Una tragèdia romàntica que retrata les il·lusions i els desenganys, amors i desamors, fidelitats i traïcions d’una parella amb la incapacitat d’engendrar un fill. Una obra incòmoda carregada de tensions en què una botiga de queviures és l’escenari on conviuen els desitjos més ocults i les pressions socials d’una societat tancada.

Et desitgem molta merda i molts èxits Ferran! T’ho mereixes!