El passat 22 d’octubre a Manresa Teatre Musical (MTM) vam col·laborar amb el Centre de Recursos en Trastorns de l’Espectre Autista Central de Catalunya a través del que tant ens apassiona fer: teatre musical.

Ho vam fer amb un doblet de funcions solidàries: «GREASE», a càrrec de l’alumnat de TM1 i TM2 de l’escola, i «FLOR DE NIT», a càrrec del grup de TM Adults 1.

Un acte benèfic que va ser acollit per un molt bon públic i totes les recaptacions van anar a benefici del CR TEA CC, ja que els diners recollits amb les entrades van destinats íntegrament a projectes seus.

Volem transmetre les nostres immenses gràcies a totes les persones que fan que actes benèfics com aquest siguin possibles, des del nostre alumnat, l’equip, les famílies, el públic i al Centre de Recursos TEA per continuar comptant amb nosaltres i fer realitat aquestes boniques col·laboracions a través de les quals, fent això que tant ens agrada, ajudem, col·laborem i sumem per un bé per tothom.

Des de MTM, sempre ha estat, és un plaer i continuarem apostant per recolzar-nos i fer junts coses bones on tots i totes guanyem. ❤️