La Cristina Ramírez i la Laia Guilanyà, exalumnes de Manresa Teatre Musical, conformen el duet de Younenki Music, el qual les condueix a ser col·laboradores del programa Ràndom del nou X3.

Younenki Music, va néixer durant el confinament: el moment en què les dues amigues de tota la vida, i exalumnes de l’escola, estaven avorrides d’estar a casa i es van trucar per fer un medley dels dibuixos/animes que veien juntes quan eren petites per rememorar aquells temps. En observar el ressò que va tenir aquell primer medley a les xarxes socials, van decidir-ne fer-ne més… fins ara, que continuen sense parar!

Aíxi doncs, Younenki Music es converteix en un duet musical conformat per Ramírez i Guilanyà. Durant aquests dos anys i mig de vida del projecte, han aconseguit participar en un pòdcast mensualment, surten cada dijous a FibracatTV i fan concerts per Catalunya, rememorant tots aquells dibuixos del 3xl/Super3.

Tanmateix, no han deixat de costat les xarxes socials, sinó que han continuat publicant nous medleys i adaptacions en català (Youtube, Twitter, Instagram, TikTok i Twitch).

Gràcies a tota la seva implicació i gran feina, el passat mes de setembre les hi van oferir la possibilitat de participar com a col·laboradores en el programa Ràndom del nou X3, la franja per nens i nenes més grans del renovat SX3.

El passat 27 d’octubre es van estrenar cantant en català un dels openings dels nous animes que s’estan emetent. Ara, formaran part d’aquest nou programa i continuaran fent la gira dels seus concerts.

Dues artistes molt treballadores que mai han deixat de fer la música que tant les hi agradava i, des de l’escola de Manresa Teatre Musical, us donem la nostra més sincera enhorabona per tot el que heu aconseguit!

Molta sort i molts èxits en el vostre camí!