Ballet clàssic

Tècnica vocal i d’interpretació per millorar la capacitat expressiva del propi instrument a través del cant

Manresa Teatre Musical (MTM) imparteix classes d’educació de la veu, tècnica vocal i cant per a actors i cantants, professionals o amateurs.

Les classes de cant particular s’adrecen a desenvolupar l’autoconsciència per comprendre el funcionament del propi instrument, com tenir-ne cura i com entrenar-lo de manera adient per a cada estil o efecte musical. El professorat ajuda a l’alumnat a alliberar i potenciar la pròpia veu i el guia en el desenvolupament de la seva independència interpretativa.

 

Tècnica vocal i interpretació

La formació en cant se centra en l’ensenyament de tècnica vocal i interpretació i en l’entrenament específic d’aspectes com ara la vocalització, la transmissió d’emocions o la comunicació amb el públic.

Trimestralment, l’alumnat de cant participa en audicions davant de públic la qual cosa li permet completar la seva formació interpretativa amb experiències artístiques dalt d’un escenari.

classe de ballet

Classes de cant

CANT PARTICULAR

MTM ofereix classes de cant particular en dues modalitats:

  • Classes setmanals de mitja hora de durada
  • Classes setmanals d’una hora de durada

El nostre alumnat, el millor ambaixador

Em vaig apuntar a cant per millorar la meva tècnica i també perquè em donava l’oportunitat de cantar un cop a la setmana amb algú que em pogués donar feedback.

Les classes de cant m’aporten un espai on puc cantar lliurament, la qual cosa acaba sent molt bo per als meus ànims. Tots els professors que he tingut (tant l’Eli com el Jofre) m’han ajudat en més aspectes que no només el cant.

El cant particular no només m’ha ajudat a millorar la meva veu sinó que la meva interpretació i, sobretot, la meva seguretat dalt de l’escenari també han millorat molt.

Núria Miras Segon

Alumna de cant particular

A les classes de cant he après a controlar la meva veu i a cantar de manera sana, és a dir, sense fer-me mal i traient el màxim rendiment del meu instrument. Estic molt content.

Ferran Soler

Alumne de cant particular

Les classes de cant particular em suposen un repte continu. Amb responsabilitat, disciplina i il.lusió, aprenc cançons que m’omplen l’ànima.

Gràcies a la tècnica vocal que ens ensenyen he guanyat seguretat, sobretot en les audicions davant de públic. Tot plegat és un enriquiment personal i professional important.

Neus Fernández Martín

Alumna de cant particular

Vaig aterrar a MTM l’any 2017. Rescatar la idea de dedicar temps a una de les meves grans passions, cantar, fer teatre musical, en aquell moment m’il.lusionava.

Podria resumir la meva experiència, des de llavors, amb dues paraules: reconeixement i sobretot, creixement.

Susana Sánchez

Alumna de cant particular

Notícies

Vols més informació sobre les classes de cant? Posa't en contacte amb nosaltres.

14 + 8 =