El passat diumenge, 29 d’octubre, Manresa Teatre Musical (MTM) va tornar al Teatre Comarcal de Solsona amb l’obra musical d'»Hi havia una vegada, al bosc».

Una obra mestra del dramaturg Stephen Sondheim que tracta temes universals a través d’històries de personatges dels contes més populars passades pel sedàs d’una nova perspectiva.

Què passa després del final feliç dels contes de sempre que coneixem? En tenim prou? Amb «Hi havia una vegada, al bosc», de l’aclamat compositor i lletrista de Broadway Stephen Sondheim, el públic va descobrir la part més humana dels personatges de conte i es va sentir interpel·lat.

Des de l’escola de MTM, ens sentim immensament orgullosos i feliços de tornar a veure gaudir a tot el nostre alumnat a dalt de l’escenari, del seu gran esforç i meravellosos resultats.

Per acabar, volem donar les eternes gràcies a @ajsolsona per fer créixer aquesta bonica col·laboració que fa anys que tenim i molt agraïts per l’èxit de la funció, per totes les persones que ho fan possible amb molta dedicació i al magnífic públic. 💚