La representació solidària d’El Llac dels Cignes a càrrec de la nostra escola Ballet Clàssic Manresa va tenir lloc aquest diumenge a la Sala gran del Teatre Kursaal de Marnesa. Es tractava d’una iniciativa en què més de setanta ballarins i ballarines, tots alumnes de la nostra escola, van participar en una funció solidària amb la col·laboració de Manresana d’Equipaments Escènics i la Fundació Althaia. Els beneficis recaptats es destinaran íntegrament al projecte de millora de l’atenció a infants i joves de la Fundació Althaia.

«El Llac dels Cignes» és un dels ballets més emblemàtics i màgics del repertori clàssic, amb música del compositor rus Piotr Ilitx Txaikovski, els nostres estimats Raquel Pérez Pladellorens i Pablo Testa Grosbaum signen la direcció artística i la proposta coreogràfica.

Aquesta és la tercera vegada que la nostra escola col·labora amb els projectes de mecenatge d’Althaia de forma totalment desinteressada. L’any 2018 ho vam fer amb la representació solidària del musical Dolly, una dona exasperant, per recaptar fons per al nou Hospital de Dia d’Oncologia. El 2020, els beneficis de la funció solidària del ballet Giselle es van destinar al projecte de millora de l’atenció a infants i joves.