Just el passat juliol, la nostra alumna de Ballet Clàssic Manresa (BCM), Núria Castells, va rebre la gran notícia sobre que entrava a l’Institut del Teatre de Barcelona amb la millor nota de l’itinerari musical.

Castells sortia d’un curs formatiu de Grau Superior del Kursaal de Manresa «EAEM» en el que li van donar les eines per presentar-s’hi, tot i que, sempre diu que el seu recorregut professional com a artista el va començar a l’escola de Fonollosa, on va descobrir l’art en tots els àmbits. A la nostra escola de Manresa Teatre Musical (MTM), va potenciar aquesta estima que tenia cap al món de les arts escèniques. Amb tan sols nou anys, va participar en musicals de gran format. Després, també va fer el salt i va començar a impartir classes i formar-se en ballet clàssic.

«Manresa Teatre Musical, em va donar uns anys preciosos, envoltada de persones talentoses i una família enorme.» També, explica que a Ballet Clàssic Manresa (BCM), ha tingut l’oportunitat de formar-se en «una de les disciplines que més ha impregnat la seva carrera com a actriu probablement, perquè tot i l’esforç i disciplina que comporta, dona una gran satisfacció pels seus resultats; els festivals, la interpretació d’un paper en una obra, etc.».

El seu camí i recorregut professional l’ha portat i fet passar per Eòlia, Memory i EAEManresa, però sempre ha estat connectada i vinculada a MTM i BCM, on encara fa classes de ballet.

Ens alegrem molt per a tu Núria. Enhorabona i molts èxits en el teu camí.