La Júlia Garrido, una de les nostres alumnes de Manresa Teatre Musical (MTM), entra a l’escola de «Mountview» per fer la carrera de teatre musical amb el grau «BA HONS Musical Theatre» de 3 anys en una de les escoles líders en formació de teatre musical del Regne Unit, conformada per estudiants anglesos i d’arreu del món.

Garrido porta des del gener fent proves d’accés: ha enviat vídeos de cançons, monòlegs i coreografies a 4 escoles diferents. També, ha anat a Londres a fer dues proves presencials a altres escoles i, finalment, ha estat a «Mountview» on l’hi han ofert una plaça.

A la nostra escola de Manresa Teatre Musical (MTM) hi va començar als 9 anys el 2014, any en què es va realitzar el musical de Matilda, interpretada per ella. L’any 2019, va tornar per fer el musical d’Oliver Twist, on va defensar el paper d’en Jack Dawkins. Durant aquest curs 2022-23, ha estat fent classes de cant particular amb la nostra professora Anna Mateo i classes particulars de ballet amb el Pablo Testa Grosbaum amb l’objectiu de preparar-se per les proves d’accés de les escoles.

Immensament agraïda, ens expressa: «els agraeixo molt tot el que han fet per mi, realment m’han ajudat moltíssim a desenvolupar-me en el cant clàssic i en la dansa i a tenir una base més forta en aquests terrenys».

Des de sempre, anar a estudiar a Londres ha sigut el somni de la Júlia, ja que és el bressol del teatre musical i realment el nivell de formació en aquestes grans escoles és molt alt. Segons Garrido, «ho considero no només una professió però un estil de vida, i és un art que jo m’estimo molt i em permet ser la millor versió de mi mateixa».