Una setantena de ballarins i ballarines de l’escola de Ballet Clàssic Manresa (BCM) van pujar a l’escenari del Teatre-Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles, el cap de setmana passat en l’estrena de l’espectacle d’El Llac dels Cignes, en dues funcions. Raquel Pérez i Pablo Testa Grosbaum van ser els responsables de la direcció artística i el muntatge coreogràfic.

El Llac dels Cignes de BCM va reunir des d’alumnes d’iniciació, que tenen entre 4 i 6 anys, fins als integrants del grup de perfeccionament, que es preparen per fer el salt al camp professional. 

Irina Penadés va encarnar el paper d’Odette, la Laia Molist, el d’Odile, el Gerard Navarro, el del Príncep Sígfrid i el Ferran Valdívia, el del Bon Rothbart. 

El muntatge de BCM va ser estrenat en dues funcions realitzades el mateix dia, a causa de l’exhauriment de les entrades de la primera funció i amb la intenció de donar una oportunitat més de ballar i pujar sobre l’escenari a tot el seu alumnat. 

El Llac dels Cignes és el setè muntatge del centre i ha estat treballat molt curosament, tècnica i artísticament. Una realitat que va quedar més que demostrada a través de l’acollida i els aplaudiments del públic.

Ballet Càssic Manresa (BCM) és l’escola germana de Manresa Teatre Musical (MTM).