El divendres 7 d’octubre, el Teatre Rialto va acollir l’estrena del musical Mamma Mia! amb els nostres exalumnes de la Gina Gonfaus i el Jan Buxaderas, interpretant els papers de la Sophie i el Sky.

Tal com els descriuen als diaris, es converteixen en «la parella de l’any». Una parella que fa uns anys interpretaven junts els papers de Danny i Sandy en el musical de Grease de MTM.

Segons el diari El Generacional de Madrid, la Gina, va ser «l’encarregada de donar l’empenta inicial a la funció, fa un recorregut emocional impol·lut al llarg de la història. Es desenvolupa amb facilitat durant els moments d’alegria, aconsegueix ferir l’espectador amb la seva pròpia tristesa i sap transmetre l’angoixa precisa en certs moments. Una interpretació i un caràcter vocal que donaran molt del que parlar».

D’altra banda, el Jan, «segueix deixant clar, com ja ho havia fet la temporada passada amb la producció de ‘Grease El Musical’, que és una de les joves promeses del teatre musical. El català recull una interpretació irreprotxable i un nivell musical i coreogràfic estratosfèric. Un cop més, tot allò que fa l’actor de ‘Servir i protegir’ ho converteix en or».

La seva relació interpretativa amb Gina deixa clara una gran interiorització del guió, fent una radiografia fidedigna de les emocions i els gestos dels seus personatges».

Des de l’escola de Manresa Teatre Musical, estem immensament orgullosos i feliços de veure-us créixer i de la vostra trajectòria professional.

Us desitgem el millor, èxits i que seguiu gaudint d’aquesta passió!