Talent al convent és l’adaptació del musical Sister Act que el grup d’adults de Manresa Teatre Musical (MTM) representarà, diumenge, 24 d’octubre, a les 6 de la tarda, a l’espai escènic Fàbrica Vella de Sallent. Una vintena d’actors i actrius donaran vida a les monges d’un convent revolucionat per l’arribada d’una cantant de cabaret que fuig del seu exnòvio. Les entrades per a la funció ja estan a la venda a la web de la Fàbrica Vella.

Un musical que encomana optimisme

Sister Act va néixer com a pel·lícula musical, el 1992, protagonitzada per Whoopi Goldberg. Vint anys més tard, va inspirar un musical amb el mateix nom. MTM estrenava la seva versió a primers d’estiu a l’espai escènic de l’escola. Ho va fer davant d’un públic reduït, que va gaudir d’uns números musicals carregats d’energia i bon humor.

La seva presentació arribava després de dos d’anys de treball, interromputs durant alguns mesos a causa de la pandèmia. Jordi Gener ha dirigit aquest musical d’una hora i mitja de durada. També ha comptat amb Pablo Testa Grosbaum i Agustí Salvador a la direcció coreogràfica i vocal, respectivament. El guió adaptat és obra de Sílvia Sanfeliu.

El grup d’adults de teatre musical va iniciar la seva trajectòria el 2015 i, des d’aleshores, ha dut a l’escenari cinc espectacles, a més d’aquest: A chorus line (2015), Sweet Charity (2016), Avenue Q (2017), Chicago (2018) i Nine (2019).