Manresa Teatre Musical representarà «Felins i divins» a l’espai cultural Fàbrica Vella de Sallent, el diumenge, 24 d’octubre, a les 12 de migdia. Es tracta d’una versió del musical «Cats» que el grup de joves de l’escola d’arts escèniques ha estat preparant durant els darrers dos anys. Un total de 24 alumnes de l’escola donaran vida als gats gelicals, ballant i cantant en directe.

Un espectacle que arriba després de dos anys d’assajos

«Felins i divins» s’havia d’estrenar el juny passat però la pandèmia no ho va fer possible. Tanmateix, els joves no van deixar de treballar-hi. Ho van fer presencialment, quan va ser possible, i online, durant els períodes de confinament. L’obra es va pre-estrenar als locals de l’escola, el passat mes de juny. Les entrades per a la funció de Sallent ja estan a la venda a la web de la Fàbrica Vella.

Un musical clàssic, representat per tot el món

«Cats» es va estrenar al West End de Londres el 1981, on es va representar durant més de vint anys. Aquest musical ha estat traduït a més de vint idiomes i representat per tot el món. Compost per Andrew Lloyd Webber, es basa en diferents poemes de T.S. Eliot. Explica una trobada de gats que es reuneixen al voltant del seu cap de tribu per escollir qui d’entre ells s’ha guanyat el dret a passar a una vida millor.