Celebrem el nostre desè aniversari amb una alegria i un orgull immensos, després d’haver fet realitat els objectius del primer dia:

.- Desvetllar i incentivar la vocació artística d’un munt de persones: nens i nenes, joves i adults.

.- Dotar els nostres alumnes d’eines tècniques i d’una filosofia de treball que els permetin avançar cap a l’excel·lència i créixer com a persones en un entorn de treball sa que no renuncia a la passió.

.- Convertir el treball que es fa a les classes en 25 espectacles musicals i de ballet, que han aconseguit emocionar un munt d’espectadors en diferents teatres.

.- Encomanar als nostres alumnes la inquietud per plantejar-se dia a dia nous reptes per al seu desenvolupament artístic.

L’experiència de deu anys ha donat solidesa i prestigi a la nostra proposta artística i pedagògica, però, com el primer dia, mantenim la il·lusió per crear bellesa, per transmetre emocions, per gaudir conjuntament del procés de fer art. Gràcies infinites a totes les persones que al llarg d’aquests anys heu gosat somiar amb nosaltres i ens heu ajudat a fer realitat el somni. Ho celebrarem aviat. Estigueu ben atents i atentes.